Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Våren på väg...

Publicerad 2011-04-09 16:23:41 i Allmänt

Här kommer några utlovade bilder på ett litet urval av vårens kläder hos Lantliv. Kom gärna in och kläm och titta på kläderna.

Kristine i blus från Ajlajk

Här är Kristine i super härlig blus från Ajlajk. Toppen för oss som inte gillar att stryka, bara att tvätta och rulla ihop. Finns i vitt, svart, dimrosa och grått.

Cardigan och linne Rosemunde

Här är jag i linne och cardigan från Rosemunde (ser ut som jag har värsta valken under linnet, hoppas det är synvilla...) Kort linne 399 kr, finns i puder, vitt, svart och ljusgrått. Cardigan kostar 699 kr och finns bara i puder (jättefin färg). Vi har även långa linnen i vitt och puder för 499 kr. Materialet är silke och bomull och håller sig lika fint tvätt efter tvätt. Jag har haft tröjor och linnen i ca 6 år och dom är fortfarande lika fina.

Rosemunde bord

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg. Här hemma blir hemgjorda hamburgare med parmesanostkräm ikväll tror jag, men först lite helgstädning...

Kram Gunilla

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela