Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Trevlig midsommar!

Publicerad 2011-06-23 22:59:21 i Allmänt

Vill bara sticka in och önska alla en riktigt trevlig midsommar! Vi har öppet i butiken midsommarafton 10-15, midsommardagen 12-15 samt söndag 12-15.

Kom gärna in och besök oss. Vi har bla fått in jättefina volangkjolar i lite tuffare stil i kitt och rosa, perfekt till midsommarfesten. Vi har också fått in det populära svart/vita porslinet igen (se bilden)



Har precis gjort en supersmaskig och snabb sillinläggning till imorgon med wasabi, selleri och äpple. Låter kanske konstigt men är faktiskt jättegod. Här kommer receptet om någon vill prova. (Jag har bara höftat lite med måtten, det är bara att prova sig fram.)

Gunillas Wasabisill
:

2 pkt 5-minuters sill skuren i bitar
1 1/2 dl creme fraiche
2 msk majonäs
1 msk wasabi
2 msk finhackad färsk dill
2 stjälkar selleri, tunnt skuren
1/2 -1 äpple, hackat i fina små tärningar
ca 1/2 tsk salt

Rör ihop creme fraiche, majonäs och wasabi. Tillsätt selleri, äpple, dill och salt. Rör till sist ner sillen. Denna sill tillhör mina favoriter tillsammans med senapssill.

Hoppas ni får en mysig midsommar utan allt för mycket regn och blir det det är det bara att krypa in under tak och sätta på lite varmare kläder!

Kram Gunilla & Maria

Kommentarer

Postat av: Ulla

Publicerad 2011-06-26 19:46:58

Majonnäs stavas med 2 n!!! Receptet var annars jättespännande- ska prova det- jag lovar!

Postat av: Smsa Låna

Publicerad 2011-07-20 02:11:20

Jag tycker att du har en skitfin blogg! Har du lust så slå även ett öga på min :D.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela