Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Hemma hos...

Publicerad 2011-05-13 14:53:53 i Allmänt

Här kommer lite bilder från Gunillas vardagsrum som liksom Marias går i svart/vitt. Nya mattan från Day Home har fått flytta in hos mig och jag blev såå nöjd.



På lilla sidebordet står nu en svart urna (finns hos oss för 289 kr) samt en lampa från Bestlite. Tycker jättemycket om den men säljs tyvärr inte hos oss, men jag tycker det är kul att blanda in nån designpryl ibland.



Tavlan har jag varit lite kreativ och gjort själv. Består av våra namn med lite tänkvärda "budskap" som jag skrivit ut på datorn och sen satt in i en fin ram. Ramen har vi fått in igen och kostar 120 kr, super pris tycker jag för en så fin ram. Finns även i andra mindre storlekar.

Tack för mig och trevlig helg!

Kram Gunilla

Kommentarer

Postat av: madde

Publicerad 2011-05-13 20:35:09

Va kul att få se era fina hem! Marias har man ju sett i Lantliv även om det såg lite annorlunda ut nu. Ständig förändring jag vet hur det är ;) Tycker också Bestlite lamporna är riktigt fina.

Kul att ni plockat in Day med.



Trevlig helg kram madde

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela