Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Kundkväll

Publicerad 2011-05-03 16:15:08 i Allmänt

I torsdags hade vi kundkväll. Det blev en mycket trevlig kväll och vi hade många erbjudanden. Dessutom bjöd vi på parmaskinka, marinerade minimozzarelle och brietårta med jordgubbar mm, mycket uppskattat. Inger hade satt upp ett sybord i butiken och visade många bra tips på hur man enkelt syr egna kuddar.



Här är Inger i full gång med att sy.



Här smakar några på det som bjöds på buffé bordet.

Den som hade turen att vinna presentkortet på 500 kr var Åsa Hagborg, vi säger stort grattis till henne. Ni andra som missade kvällen hos oss får försöka komma i höst istället. Då blir det nya överraskningar och erbjudanden. Hopps vi ses då!



Kommentarer

Postat av: Madde

Publicerad 2011-05-04 09:06:15

Jag var tyvärr bortrest och missade kvällen! Men har hört många fina kommentarer om er och allt ni gjort nytt i butiken!



Kram Madde

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela