Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Nytt i butiken

Publicerad 2011-05-09 17:30:15 i Allmänt

Hej, hoppas ni njuter av försommarvärmen som ligger över Dalarna just nu, jätte härligt. Det enda negativa är att man verkligen ser att fönstrena behöver putsas, men men det tar vi en annan dag...

Nu är det dags för lite uppdaterade bilder från butiken som den ser just nu.


Vår dukning i butiken går just nu i jeansblått och vitt med lite inslag av linnebeige. Känns väldigt fräsht tycker vi . Det fina porslinet kommer från Bruka och ingår i deras "provance" serie. Ni får gärna ringa för prisuppgifter. Löparen som ligger på bordet är jättefin i linne grå/beige med fransade små volanger i ändarna. I serien finns även servetter och kudde. Kommer även senare i vitt.


Fina stolen med fotpall kommer från Artwood och kostar 5769 kr för fåtöljen och 2600 kr för fotpallen. I stolen ligger svart rund volangkudde 379 kr, vit rund kudde 399 kr inkl innerkudde samt avlång vit med fransar 399 kr inkl innerkudde. Den fina pläden kan också användas som duk måttet är 130 x 170 och kostar 389 kr. I korgen på golvet har vi stoppat gulliga runda vita mattor i två storlekar diam 80 cm 349 kr, diam 180 cm 1500 kr. Korgen kostar 399 kr och är perfekt som tidningskorg, leksakskorg eller varför inte handdukar i badrummet. 


Så här ser Greengate hörnan ut just nu.


Så här ser det ut i "trädgårdshörnan". Vi har fått en en ny textilserie i lite tuffare stil med kuddar i 2 storlekar, överkast och hissgardiner.

Hoppas att det är nåt som inspirerar er! Ha en fortsatt bra dag i det fina vädret.

Kram Gunilla & Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela