Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Kundkväll!

Publicerad 2012-04-10 18:45:24 i Allmänt

Nej vad är det här för påskväder egentligen? Känns som höst istället för vår...

Vi måste hitta på något kul för att muntras upp lite och bjuder därför hastigt och lustigt in till en kundkväll på tors kväll den 12/4 (alltså i övermorgon) mellan 18-20. Vi kommer att ha en mängd erbjudanden under kvällen men vad det blir är en överraskning...Vi har fått in massor av vårnytt. Varför inte passa på och kom in och få lite gardintips tex. Ta gärna bild på rummet/fönstret du vill ha hjälp med så hjälper vi till med kanske lite nya ideér...

Vi har även fått in en ny fräsh serie med färdigsydda gardinlängder och rullgardiner i olika mått (från bredd 100 cm - 160 cm) i somrigt vitt med blå eller röda ränder till superpris!

Varmt välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela