Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Sommarmode inspiration...

Publicerad 2012-06-05 11:36:43 i Allmänt

Vill visa upp några bilder från modevisningen vi deltog i när det var Medeltidsmarknad i Leksand. Det var en toppen helg med härligt varmt väder och SOOOL!!! Mycket folk var i farten, så roligt att många kommer när det anordnas evenemang här på orten.

Modevisningen anordnades med lite kort varsel så vi var bara 3 butiker som deltog men det blev jättebra ändå!


Johanna, Mia, Anette och Malin, lite nervösa...Sommarfräsha tjejer!


Anette i sommrig tunika och sköna leggingsEn lite tuffare top med grönt linne underMin personlig favorit i sommar. Passar både till strand och till fint. Har ett otroligt fint fall!!!Ljuvlig klänning till tex midsommar... Finns även i kort modell som linne. Ursnygg till jeans!

Det här var bara ett litet urval av bilder. Kom i i butiken och kika och prova allt fint som finns!

Förresten kommer vi ha öppet i morgon på nationaldagen den 6 juni mellan 11-15. Även ett par andra butiker kommer ha öppet på gågatan så ta er en liten utflykts tur till Leksand vettja!

Välkomna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela