Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Bruka Design

Publicerad 2012-02-27 22:25:50 i Allmänt

Nu har vi fått påfyllning med varor från Bruka i butiken. Bruka är en leverantör som funnits i butiken länge och trots det känns det faktiskt fortfarande helt rätt. Bra kvalité till rimliga priser.

Porslinet kan man få i jättemånga färger. Vi har valt att hålla basen vit och svart, men även små färgklickar i ljungrosa, grönt och auqagrönt. Önskar ni andra färger kan ni gärna komma in så undersöker vi om det är något vi kan ta hem.

Här kommer ett litet smakprov från vår Bruka avdelning...












Ja det var ett litet urval. Har även börjat uppdatera webbshoppen med produkter från Bruka och mera blir det...

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Vårnytt i klädgarderoben!

Publicerad 2012-02-22 22:21:48 i Allmänt

God kväll!

Här kommer ett litet urval av några av de fina tunikor och klänningar som kommit från Vintage by fé. Toppen fina i sommar med flipp floppisar eller ballerinaskor. Men tänker oss börja använda dom redan nu med jeans, en grov kofta eller skinnjacka över och kängor på fötterna och snart, snart converse...

Det är nu 3:e säsongen vi har Vintage by fé och är verkligen nöjda med deras kläder. Bra priser och de håller formen efter många tvättar.

Färgskalan är lite dovt pastelligt i grått, creme och aubergine och kan lätt piffas upp med sjalar i olika färger.


Vintage by fé















På bilderna har vi satt till de fina jackorna från NTS som har en jättebra passform och kommer att vara jättesnygg i vår med en härlig sjal till. (Vi har också fått in fräsha sjalar i våriga färger...). Jackorna finns i vitt och grått.

Vill även tipsa om den sköna koftan, som är jättefin och användbar till mycket, som vi nu har 50% rabatt på. Finns i svart och grått.

Självklart har vi även massor med härliga smycken som kan tuffa till eller göra outfitten sötare. Får nog göra ett litet inlägg med dessa senare i veckan...

Välkommen in och prova!

Ny klädavdelning...

Publicerad 2012-02-22 22:13:14 i Allmänt

Vi har tänkt oss att flytta och göra om i vår klädavdelning i början av mars, väntar bara på nya ställningar etc, men tjuvstartade lite idag...

Här kommer ett litet första steg.
Klädskåpet med RosemundeVintage by féSjalar...


Snart kommer en liten visning av de fina kläderna som kommit från Vintage by fé.

Återkommer snart!

Festivalyra!!!

Publicerad 2012-02-18 09:57:24 i Allmänt

Ja nu har melodifestivalcirkusen dragit hit till Leksand. Kul med lite fart och fläkt i den lilla byggden!

Naturligtvis vill vi fira detta även hos oss och erbjuder alla kunder 20% rabatt på allt lila i butiken. Festivalens färg är ju just lila om nu någon kunnat undgå detta. Hela Leksand ligger i ett lila "skimmer".


Dessutom har vi 15% rabatt på alla kläder från Rosemunde samt väskor från Ceannis.

Vi har även plockat fram en liten rea hörna där man kan hitta fina fynd med - 50 % rabatt!

Mycket roligt händer inne på "Noret" i dessa dagar och idag är det bla skidlopp inne på Norsgatan. Liten skridskobana har spolats upp på Z-torget för dom som vill åka skridskor m.m.

Välkomna!

Pralin reportage

Publicerad 2012-02-06 09:50:10 i Allmänt

MatrumVardagsrummetEdwins rumWilliams rumKöks vyKöket
För några månader sedan var Pralin hemma hos mig och gjorde ett reportage som visades i lördagens tidning. Sedan dess har det hänt en hel del, bl a nya fåtöljer i vardagsrummet nere, vitrinskåpet i vardagsrummet har fått flytta in till köket mm.

Visar här några av bilderna som duktiga Anna Klintasp tog hemma hos oss.

Ha en fortsatt trevlig dag i det för dagen snöiga vintervädret!

1-års jubileum!

Publicerad 2012-02-02 16:33:12 i Allmänt


Ja vad säger man, tiden går fort när man har roligt. Det är ett talesätt som är så sant! Det har nu redan gått 1 år sen vi tog över butiken och vi ångrar oss inte en sekund! Visst är det mycket jobb, men det är ju så roligt!

För att fira detta kör vi 15% rabatt på allt i butiken under fredag och lördag!

Dessutom har vi 50% rabatt på en hel del smycken (allt från OCK samt ett urval från Pearls for girls) samt på hösten kläder och sjalar. Vi fortsätter även veckan ut med 30 % rabatt på ett urval av fin fina tyger.

Vi bjuder på dryck och godis!




Välkomna in och fira med oss!

Kramar

Gunilla & Maria
Lotta & Sara

Nytt i butiken!

Publicerad 2012-02-02 16:08:42 i Allmänt

Nu har det börjat droppa in nyheter i butiken. I veckan har det kommit mycket fint från vårt grannland Danmark nämligen från Tine K och Day Home. De är allt väldigt bra på inredning de kära danskarna...



Tine K

Vi börjar med vår Tine K hörna. Kolla särskilt in de fina krukorna som finns i flera storlekar i färgerna creme/grått och mörkgrå/svart. Riktigt prisvärda är de också.

Ta även en titt på den superfina stora lampan som skymtar i fönstret. Skärmar finns i både cremevitt och en ny svart/vit randig variant, den är sååå fin!








Day Home

Då tar vi en titt på härligheterna från Day Home. Här har vi köpt in härliga kuddar i två olika stilar. Dels en som går i mörkgrått eller natur i lite tuffare stil med olika motiv och texter, och en lite elegantare stil som vi nu visar i vår soffgrupp. Båda är lika fina men på olika sätt, svårt att välja...

Den populära mattan som vi tidigare haft i natur och svart har nu fått en kompis i en ny härlig färg som går åt grå/brunt. Vi har fått in den i flera olika storlekar.









Detta var ett litet smakprov på några av nyheterna. För er som inte bor i krokarna kommer vi under början av nästa vecka lägga in dessa härligheter även i webshoppen...

Ha en toppen dag!

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela