Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Länge sedan

Publicerad 2012-11-20 22:56:26 i Allmänt

 
 
Oj oj nu var det länge sen det kom ett inlägg. Det där med tiden är inte det lättaste...
 
Hur som helst har det kommit massor av härliga varor till butiken (11 pallar på 1 1/2  vecka...) så det har varit fullt upp kan man säga;)
 
Tänkte visa några exempel på vad som kommit i nyhetsväg...
 
 
 
 
 
Här var bara några exempel på lite naturinspirerat julpynt och till väldig bra priser dessutom:)
 
Jag finns även på instagram under användarnamnet: "lantliv". Instagram är ett snabbt och enkelt sätt att lägga upp bilder och är jättekul! Gå gärna in och följ oss där...
 
Ni har väl inte missat att det är dags för julmarknad i Leksand under adventshelgen 1 och 2 december. Brukar vara jättemysigt så hoppas att det är många som kommer och besöker oss då!
 
Dessförinnan nämligen på lördag den 24/11 är det extra öppet i många av Leksands butiker 10-16. Vi kommer dessutom ha flera fina erbjudanden!
 
Återkommer snart med några julklappstips...
 
Ha det så bra alla vänner!

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela