Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Äntligen, det funkar!!!

Publicerad 2011-11-14 18:56:01 i Allmänt

Ja då provar vi att lägga in några bilder på lite av nyheterna som kommit...



Sååå fina rökfärgade vinglas och vattenglas från Olsson & Jensen. Vi har dem även i klart ofärgat glas.



Nytt rufft bord som Sara tillverkat av lastpall har fått flytta in i "Day Home hörnan". På bordet skymtar en riktigt maffig lykta som även den kommer från Olsson & Jensen. Dom har verkligen fina grejor! Lyktan kostar 999 kr. I askarna på bordet ligger fina julkulor från Day Home. Dessa kommer det bilder på senare (kanske i morgon).



Läcker fågelbur som kan användas att ha ljus i eller varför inte en slingrande blomma



Små söta jordglobar. Fina att lägga i en skål eller ett ljusfat.



Här är några exempel på julgranspyntet från Day Home. På de linnefärgade strumporna, stjärnorna och strutarna är det guldbroderi på. Vi har även jättefina kuddar i samma färg.



Ljusmanschetternas återkomst. Ja det har varit lite skralt med ljusmanschetter men nu har vi fyllt på lagret. Många har frågat efter och här är dom...



Ljuvliga frostigt vita julkulor i olika storlekar. Behöver inte bara hänga i granen utan är jättefina att bara lägga på ett fat.



En fin ljusttake "JUL" i zink. Vi har även fått in mycket fina fat i många olika storlekar och material. Här skymtar två storlekar i zink och på faten har vi ställt klarröda "sammetsljus".



Adventsdekoration till ljusen. Kostar 49 kr för siffrorna 1-4. Ljusen står på svarta brickor i plåt. Den översta är lite mindre och enklare och kostar 129 kr och det nedersta kostar 259 och är lite mera detaljrikt och större. Vilket passar dig bäst?

Ja det här var bara ett litet urval av nyheter, vi ska fota på så kommer det mera snart...

God kväll och kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela