Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Då är det värt det...

Publicerad 2011-10-10 22:44:02 i Allmänt

God kväll i alla stugor!

I dag har vi inte hunnit ta några blogg bilder från butiken, men ska försöka hinna med det i morgon. Mycket nytt har kommit in, bla jättefina och praktiska plastmattor i olika mönster och färger. Det har också kommit en stor pall med varor från Madam Stolz som har jättemysiga saker i zink och en urläcker taklampa med virkad skärm.

I går hade vi en riktig mysdag hos oss i Gräv. Började morgonen med att smyga ner och baka scones (recept från Leila), vilket blev mycket uppskattat av killarna. Den stora undrade hur har du hunnit med detta och den yngre svarar med - Du är ju fantastisk mamma! Vad säger man, då är det verkligen värt den lilla mödan, eller hur.

Sen blev det långkok i form av portergryta under tiden som det blev lite tvätt och städning gjort. Sen fick den stå och dra när vi tittade på äldsta sonen som hade hockeymatch mot Malung. Leksand vann med 9-0, så det var en glad kille vi fick med hem.



Till sconsen provade vi en underbar Lemoncurd som vi fått in i butiken. Den var verkligen supergod, inte för syrlig som Lemoncurd kan vara ibland. Vi här även fått in andra spännande delikatesser. Bl a en jättegod senap smaksatt med tryffel. Den testades i kväll här hemma i en pastasås med kalkonbacon, lök, gröna ärtor och grädde. Fick även feedback av en kund som testat den i pastasås med fläskfilé och purjolök och det var visst riktigt gott.

Ha det gott så återkommer vi igen imorgon med uppdateringar från butiken.

Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela