Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Klädrea...

Publicerad 2012-01-12 15:17:45 i Allmänt

Nu gör vi ett nytt försök att lägga in några bilder på ett urval av de kläder ni nu kan fynda till 50% rabattStickad tunika/klänning 1199 kr -50% (finns även ett fåtal kvar i grått)Den fina koftan är tyvärr slut men det finns några par kvar av de härliga chinosarna. De kommer även vara perfekta i vår med en tunika i någon av vårens färger...En favoritblus i cremevitt. Kostar 729 kr -50% rabattÄnnu en cremevit blus. Denna från Monrow och kostar 679 kr - 50% rabattDen här härliga långskjortan/koftan har vi ett par ex kvar av och är ett riktigt fynd. Super till våren också!
Kostar 679 kr - 50% rabatt. Till den har vi en jättesöt tunn klänning i samma färg för endast 379 kr - 50% rabatt!

Det här är ett litet urval. Välkommen in och kika på resten av kläderna. Vi har även mycket sjalar kvar som vi nu satt ned med 50% rabatt.

Vi ses!

Ha en fortsatt trevlig dag...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela