Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Klädrea

Publicerad 2013-01-11 16:35:33 i Allmänt

 
Vill bara sticka in med att berätta att vi har ökat klädrean till 50 % på alla höstens och vinterns kläder för att få plats med det nya som snart börjar droppa in...
 
Finns en hel del godbitar kvar bla den fina vita skjortan på bilden ovan.
 
Det är dessutom sista dagen i morgon som vi har julsakerna framme med 50 % rabatt. På måndag plockar vi bort julen för att göra vår i butiken:)
 
Välkomna!

Instagram

Publicerad 2013-01-02 12:14:21 i Allmänt

(foto från instagram)
 
 
Ja det här med att hinna med att uppdatera bloggen är lite svårt. Ett snabbare och enklare alternativ har blivit instagram. Där lägger jag in bilder nästan dagligen på diverse inspiration. Både från butiken. mitt hem och annat. Gå gärna in och följ mig där under användarnamn: "lantliv"
 
Vi ses:)

Gott nytt år och presentkorts vinnare

Publicerad 2013-01-02 12:09:17 i Allmänt

 
 
 
Lotten är dragen i vårt jul lotteri och den förhoppningsvis lyckliga vinnaren av ett presentkort på 1000 kr är Jonna Bodin Hansen. Grattis! Hoppas du kan hitta nåt fint här hos oss för ditt presentkort.
 
Vill även påminna om vår rea vi har. 50% på allt julpynt fortsätter åtminstonne den här veckan samt 30-50% på höstens och vinterns kläder. Finns en hel del godbitar kvar att fynda!
 
Välkomna!

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela