Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Rea i butiken

Publicerad 2012-08-30 07:00:00 i Butiken

 
 
 
Nu gör vi plats för höstens nyheter och har 20-50% rabatt på massor av varor som kuddar, Greengate, lyktor, tyger och färdiga hissgardiner. Vi har dessutom 50% rabatt på kvarvarande smycken från Pearls for Girls.
 
Passa på och fynda!
 
 
Välkomna!
 
 
 

Mästerkocken på besök

Publicerad 2012-08-29 22:59:33 i Allmänt

 
 
 
Hade glömt bort att jag lovat lite bilder på när vi hade fint besök i butiken för ett par veckor sedan av min vän Eva-Lott Långberg som var med i vinterns Sveriges Mästerkock. Hon bjöd på små smakprov av fantastiska godbitar. Dels en västerbotten kräm i lite fastare form (typ som pannakotta) med en mangomarinerad kräftstjärt på, perfekt till kräftskivan och supergod. Så bjöd hon på en ännu mer fantastisk liten dessert, vit chocklad pannakotta, lite hemgjord lemoncurd och basilikaolja ovanpå och på toppen färskt hallon (gudomligt gott!!!)
 
I röran missade jag att ta kort på godbitarna i närbild men här  ni i alla fall se härliga Eva-Lott.
 
 Eva-Lott har förresten också en blogg, gå in på www.evalottlangberg.com. Där kan ni bla läsa om hennes idé Festkorgen. Du kan antingen beställa en korg med härliga råvaror till en festmåltid eller beställa korgen med kock och allt. Bra idé va...
 
Må så gott!
Kram
 
 
 
 

Hösten är på väg...

Publicerad 2012-08-24 18:05:57 i Allmänt

Ja det tog sin lilla tid innan det blev ett nytt blogginlägg. Vi har gjort om lite i butiken för att få in lite höstkänsla. Den är ju oundvikligen på väg och faktiskt är det riktigt mysigt tycker jag. Härligt att boa in sig lite hemma och mysa med levande ljus i mysiga lyktor och fina ljusstakar.

Här kommer en uppdatering på hur det ser ut i butiken just nu...

Nu säger vi trevlig fredag och gör kvällen för lite fredagsmys!

 

HA DET GOTT!

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka...

Publicerad 2012-08-09 22:09:37 i Allmänt

Hej på er!
 
Nu har vi haft semester och innan dess massor att göra i butiken så det har inte funnits tid till bloggande. Men nu ska det bli bättring. I dag var det den sista "Soliga torsdagen" för sommaren och temat för dagen var hemmet i centrum. Ett för oss kul tema naturligtvis och många hittade in till oss (kommer visst bli ett återkommande tema även nästa år). Dessutom hade vi gulliga "Sveriges mästerkock" Eva-Lott Långberg på besök i butiken där hon bjöd på olika småplock och promotade sin festkorg. Bilder på detta kommer i morgon...
 
Nu kommer lite bilder från butiken som togs tidigare i veckan. Det börjar droppa in lite nytt inför hösten och här kommer lite smakprov bl a några godbitar från Day Home och ljuvligt doftande doftljus
 
 
 
 
 
Och nästa vecka är det dags för Formex och nya inköp för hösten. Ska bli kul óch inspirerande som vanligt och hoppas hitta många gobitar till er,)
 
Återkommer med fler bilder...
 
Ha en trevlig kväll!

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela