Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Fler nyheter...

Publicerad 2011-04-26 18:02:56 i Allmänt

Hoppas påsken varit bra. Här har vi haft en jättebra påsk med härligt väder och mycket folk i butiken hela helgen. Jättekul att så många hittade hit trots att många andra butiker hade stängt i Leksand under påskhelgen.



Nu har det kommit fler nyheter till butiken. Jättehärliga blusar och klänningar från Smirk



Här visar Maria sommarens långklänning, kommer senare även i batikmönster. Klänningen kostar 995 kr. Jättefin till sandaler i sommar.



Här är Maria igen i en kortare variant. Den här klänningen finns i vitt och marinblått och kostar 895 kr. Passar jättebra till våra leggings från Rosemunde eller som här till jeans om man vill ha en lite tuffare känsla. Har vi tur med vädret och får lite bruna ben så kanske vi törs visa bara ben i den också...



Här är jag, Gunilla, i en blus från Smirk. Även den finns i vitt och marinblått och kostar 795 kr. Har jättemycket vidd och är såå fin till smala jeans eller chinos.

Hoppas ni tycker de är lika fina som vi gör.

Vill passa på att välkomna alla till vår kundkväll på torsdag. Vi öppnar dörrarna kl 18.00 och håller på till 20.00. Vi kommer att ha massor med erbjudanden under kvällen. Hoppas vi ses!

Ha en fortsatt bra dag.

Kram Gunilla & Maria

Glad påsk

Publicerad 2011-04-23 08:52:13 i Allmänt

Vill bara sticka in med att önska alla en riktigt glad påsk.

Vi håller öppet idag lördag mellan 10-15 samt imorgon söndag mellan 12-15. Nu under påskhelgen har vi 30 % rabatt på färdig hissgardiner, sängkläder samt Himlas frotté. Ta er en tur ut i det fina vädret och besök oss. Varmt välkomna!

Påsk hälsningar
Gunilla & Maria

Nu är det vår!

Publicerad 2011-04-20 15:50:30 i Allmänt

Hej alla glada. Vill visa lite fler bilder från butiken som den ser ut just nu. Nästa vecka kan det se helt annorlunda ut, allt efter vad vi känner.


Så här ser det ut i vår entré just nu. Härliga stora kuddar 60 x 60 cm från Bruka 199 kr exkl innerkudde. Fina fårskinn från Djura 1295 kr. Så här tänker jag mig min altan i sommar...


Annonsbilder

Publicerad 2011-04-14 16:54:50 i Allmänt


Idag har vi fotat inför kommande annons till tidningen "Hem i Dalarna" .
På bilden ser ni förutom Marias gulltjej Elsa och syster Sara ljusblå kudde i siden 219 kr, grå rund kudde i sammet 379 kr. Väskan från Ceannis 649 kr. Urna i betong 279 kr och kaniner från Maileg 349 kr. Den fina lyktan i zink kostar 599 kr.


Här har vi söta Elsa igen på en alldeles nyinkommen polisbil 999 kr. Perfekt som 1-års present eller varför inte doppresent.

Ha en fortsatt bra torsdagskväll!

Kram Gunilla & Maria

Erbjudanden

Publicerad 2011-04-12 18:01:07 i Allmänt

Nu känns det verkligen att våren har kommit. Själv tjuvstartade jag våren i förra veckan med 5 dagar i Rom där vi hade över 25 grader varmt, super härligt...

Snart kommer vårens möbler in i butiken och vi passar på att göra lite plats. Ni kan därför göra lite bra fynd de närmsta veckorna. Här kommer ett urval av nedsatta möbler.


Soffa från Fogia, modell Camera med stora stålhjul. Ord.pris 24.995 kr, nu nedsatt till 20.000 kr. Superfin och skön modell!

Hallmöbel
Hallmöbel, bredd 75 cm. Ord pris 6.500 kr, nu 2.500 kr (pga lilten skada på locket)



Brickbord i järn. Ord.pris 2.200kr, nu 1.100 kr.

Först till kvarn!

I morgon åker vi till Stockholm på inköps och inspirationsresa. Vi ska bl.a köpa in julen 2011 från SIA, jättekonstigt när man som mest längtar efter sommaren. Butiken är öppen som vanligt med vår duktiga personal Inger, Kristine och Lotta.

Ha det bra

Kramar Gunilla & Maria

Våren på väg...

Publicerad 2011-04-09 16:23:41 i Allmänt

Här kommer några utlovade bilder på ett litet urval av vårens kläder hos Lantliv. Kom gärna in och kläm och titta på kläderna.

Kristine i blus från Ajlajk

Här är Kristine i super härlig blus från Ajlajk. Toppen för oss som inte gillar att stryka, bara att tvätta och rulla ihop. Finns i vitt, svart, dimrosa och grått.

Cardigan och linne Rosemunde

Här är jag i linne och cardigan från Rosemunde (ser ut som jag har värsta valken under linnet, hoppas det är synvilla...) Kort linne 399 kr, finns i puder, vitt, svart och ljusgrått. Cardigan kostar 699 kr och finns bara i puder (jättefin färg). Vi har även långa linnen i vitt och puder för 499 kr. Materialet är silke och bomull och håller sig lika fint tvätt efter tvätt. Jag har haft tröjor och linnen i ca 6 år och dom är fortfarande lika fina.

Rosemunde bord

Hoppas ni får en fortsatt trevlig helg. Här hemma blir hemgjorda hamburgare med parmesanostkräm ikväll tror jag, men först lite helgstädning...

Kram Gunilla

Vårens kläder

Publicerad 2011-04-07 20:57:55 i Allmänt

Vi har fått in mycket fina kläder, bla fina blusar och toppar från Vintage by fé, Monrow och Ajlajk. Vi har även precis fått in härliga linnen och leggings i superkvalitet från Rosemunde. Rosemunde är ett danskt märke som bara måste provas, är de bästa jag någonsin haft!

Ska ta några bilder som exempel imorgon så får ni se...

Porslin från Mateus

Publicerad 2011-04-07 20:49:07 i Allmänt

Nu har vi fått in mer porslin från Mateus

Nu har vi fått en leverans från Mateus, handmålat porslin som tål maskindisk. Jättefint och uppskattat som presenter. Finns i många färger som går bra att blanda med varandra. Välkommen in och kika.

Vårnyheter

Publicerad 2011-04-05 18:08:44 i Allmänt

Vårens nyheter från Greengate. Just nu går dukningen i ljusblå/turkos.

 

Lite vårinspiration. Super fina krukor med patina, kanske till Mårbackapelargonerna lite längre fram. Finaste Airondeckstolen i mysig varmgrå färg, finns fotpall till också.

 Nu har vi fått in mer porslin från Mateus


Välkommen till vår nya blogg!

Publicerad 2011-04-05 16:45:28 i Allmänt

Nu kör vi igång och bloggar vi också. Här kommer ni att kunna följa oss på Lantliv inredning i Leksand. Vi kommer att visa bilder från butiken på nyheter och annat som kan ge er inspiration. Vår webbshop ligger fortfarande nere för omarbetning och tills att den kommer igång igen kan ni gärna ringa eller maila oss för prisuppgifter. Vi skickar gärna.

 

Varmt välkomna!

 

Gunilla & Maria

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela