Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

God Jul!

Publicerad 2011-12-22 22:28:45 i Allmänt

Hej alla vänner!

Vill bara kika in och önska er alla en riktigt God Jul.

Hoppas ni alla får en mysig helg med mycket god mat och trevligheter tillsammans med familj och vänner!

Vi på Lantliv kommer att ha öppet på julafton mellan 10-13. Det är första gången för mig (Gunilla) och Maria att jobba på julafton och har hört att det ska vara årets mysigaste dag att jobba på. Alla är glada och trevliga och trots att det kanske är panik i sista stund är det som om julfriden har infunnit sig:)

I morgon fredag har vi öppet mellan 10-19. Sen tar vi ledigt under juldagen för att ta nya tag annandagen mellan 11-15. Resten av veckan har vi öppet som vanligt mellan 10-18.

Välkomna in till oss för att hitta de sista klapparna eller varför inte ett uppskattat presentkort.

Ha nu en riktigt God Jul!

Kram

Gunilla & Maria

Decemberkväll hos Gunilla

Publicerad 2011-12-14 20:18:26 i Allmänt

Hallå!

Tänkte bjuda på lite pics hemifrån mig och mina familj i Gräv. Tyvärr har jag lite svårt att få till en fotning medans det är dagsljus så ni får nöja er med lite mörka bilder.

Julen hos oss går lite i naturens tecken i år. Har varit ute i skogen och samlat pinnar som jag tillsammans med yngste sonen Edwin gjort stjärnor av. Edwin tyckte i alla fall att jag var jätteduktig. Kul att man kan imponera på nån, hi hi...

På den "lite" större har jag hängt en ljusslinga, kan inte bestämma mig om det är fint eller inte...





På soffborden har jag ett svart fat med svarta ljuslyktor från Olsson & Jensen som finns i butiken och en mörkgrön julkula (som tyvärr är slutsåld). Jag har även äntligen fått tag på en svart julros som snälla Ulrika på Blomsterflärd beställt hem till mig. På bilden ser den mera lila ut än svart men i verkligheten skiftar den lite åt svart/lila.

Julrosen satte jag i en gammal glaslykta och lindade rötterna med jutesnöre. Den är lite känslig för värme så på nätterna försöker jag komma ihåg att ställa den lite svalt. Vi får väl se hur länge den klarar sig...



Under sofforna har jag en svart stor matta från Day Home. Kuddarna är en mix av Day Home och Olsson & Jensen. Vilka som ni vid det här laget nog förstått är riktiga favoriter.

Den stora taklampan kommer naturligtvis även den från butiken, men är för tillfället slutsåld i den här färgen (kitt), men kommer i januari igen.




I matrummet sitter en stjärna modell lite mindre. Där har jag även en golvlykta som finns i butiken, liksom kudden från Day Home i linne med guldbroderi och guldpaljetter. Paljetter är egentligen verkligen inte jag men den här kudden gillar jag skarpt!







Den uppmärksamme ser att på halvmånebordet på denna bild har jag ljusstakar från House Doctor i olika storlekar (finns så klart på Lantliv)...



Ja ha och här står det lyktor från Olsson & Jensen i lite ärgat grönt. Här har även naturen smygit sig in med lite kottar i en hög glas skål på fot. Den här kommer från Lantliv för ett tag sedan och är slut men kan nog komma in till våren igen. På bordet står det också en lampa från Olsson & Jensen. Finns just nu i färgerna svart och natur (omålad) för 699 kr.



På skänken i köket består julpiffet av granris i en gammal glaskruka med små glaskulor i mattsvart knutna med svart organsa band. Kulorna är precis nyinkomna till butiken och kostar bara 15 kr och är superfina. Lite svårt att se då bilden tyvärr blev väldigt mörk.






Sista bilden för denna gång. Här har vi köksön och en gammal silverbricka från min mormor och morfar. På den står en stor gammal glaskruka med ljus och kottar, och favoritdoftljuset med kaneldoft (finns fortfarande några kvar i butiken för er som vill ha lite juldoft hemma).

I silvervasen från Day Home har jag favoritblomman för julen, en vit hyacint. Har flera stycken hemma men de börjar blomma över nu så det får bli att köpa nya i morgon igen tror jag...

Hoppas ni fått lite inspiration och att ni fortsätter kika in till oss

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram

Gunilla

Äntligen julstämmning...

Publicerad 2011-12-09 15:36:56 i Allmänt

Hej fredag och hej snön!
Varmt välkommen till oss, julstämmningen börjar att infinna sig.

Passade på att ta kort utifrån butiken för att det såg så mysigt ut, med andra ord lite fönsterinspiration såhär på fredagseftermiddagen.










 
Kram på er!
Kika gärna in i butiken eller på vår webshop.
Imorgon har vi som vanligt lördagsöppet mellan klockan 10-15.
www.lantlivinredning.se och klicka er vidare till webshop.

Kläder...

Publicerad 2011-12-06 18:02:05 i Allmänt

Kom på att vi måste visa lite av höstens kläder vi har i butiken. Här kommer några urval



Fin och jätteskön kofta i grått 945 kr



Ännu en kofta 1199 kr, sköna mullvadsfärgade chinos 839 kr och skor från Ceannis 1999 kr



Här har vi fått in sköna manschester byxor, 945 kr i fin tight modell och med mycket stretch så de sitter jätte bra på. Blusen för 729 är jättefin till.



Den här stickade klänningen finns i både svart och grått finns i butiken. Kostar 1199 kr och är jättesnygg med ett bälte i midjan.


Ja det här var ett litet urval av mycket fint som finns i butiken just nu. Välkommen in och prova och känn i verkligheten.

I morgon ska jag (Gunilla) och Maria ut på en liten inspirationstur inför kommande vår. Hoppas vi ser mycket trevligt.

Vi ses!

Gunilla & Maria

Julstämning hos Maria

Publicerad 2011-12-06 10:29:15 i Allmänt

Här kommer lite inspirationsbilder från Marias hem.

Det är nu bara knappt tre veckor kvar till jul och den mysiga snön lyser med sin frånvaro. Lite svårt att få den riktiga julstämningen men några få saker kan ändå skapa julmys

I köket går färgerna i vitt, svart med lite gröna detaljer. Ett nytt skåp har fått flyttat hem till mig från Lokgården och det känns som det blev helt rätt

På matbordet har jag en bricka från butiken (kostar 199 kr) med lyktor i olika storlekar. Allt detta finns hos oss på Lantliv utom de randiga kulorna som tyvärr är slutsålda. Här kommer också lite gröna inslag med krukorna.



De fina lyktorna med hålmönster är för tillfället slut i butiken men kommer in under nästa vecka igen.



På skänken i köket har jag skapat lite julstämning med en liten gran i glasburk och kulor från Day Home. Porslinet kommer från Olsson & Jensen och finns att köpa i butiken, liksom den stora lyktan



Bild från skänken i hallen



Även i badrummet har jag försökt skapa lite julstämning.



Vår lilla sittgrupp i vardagsrummet. Även här går färgerna i svart och vitt. På bordet har jag ljuslyktor från Day Home i olika modeller.  Just Day Home är både min och Gunillas favoritleverantör som ni kanske redan förstått.  De har sååå mycket fint





Även i soffgruppen har det smugit in en kudde från Day Home. Den är i linne med guldbroderi och kostar 699 kr. Lampan på borden kommer från Olsson & Jensen är också en detalj jag känner mig nöjd med. De guldfärgade är slut i butiken men finns hemma som trärena

Känner att det behövs inte så mycket mer färg då gulddetaljerna ger mycket värme

Det var allt för nu från mig

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela