Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Mästerkocken på besök

Publicerad 2012-08-29 22:59:33 i Allmänt

 
 
 
Hade glömt bort att jag lovat lite bilder på när vi hade fint besök i butiken för ett par veckor sedan av min vän Eva-Lott Långberg som var med i vinterns Sveriges Mästerkock. Hon bjöd på små smakprov av fantastiska godbitar. Dels en västerbotten kräm i lite fastare form (typ som pannakotta) med en mangomarinerad kräftstjärt på, perfekt till kräftskivan och supergod. Så bjöd hon på en ännu mer fantastisk liten dessert, vit chocklad pannakotta, lite hemgjord lemoncurd och basilikaolja ovanpå och på toppen färskt hallon (gudomligt gott!!!)
 
I röran missade jag att ta kort på godbitarna i närbild men här  ni i alla fall se härliga Eva-Lott.
 
 Eva-Lott har förresten också en blogg, gå in på www.evalottlangberg.com. Där kan ni bla läsa om hennes idé Festkorgen. Du kan antingen beställa en korg med härliga råvaror till en festmåltid eller beställa korgen med kock och allt. Bra idé va...
 
Må så gott!
Kram
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela