Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Fler nyheter...

Publicerad 2011-04-26 18:02:56 i Allmänt

Hoppas påsken varit bra. Här har vi haft en jättebra påsk med härligt väder och mycket folk i butiken hela helgen. Jättekul att så många hittade hit trots att många andra butiker hade stängt i Leksand under påskhelgen.



Nu har det kommit fler nyheter till butiken. Jättehärliga blusar och klänningar från Smirk



Här visar Maria sommarens långklänning, kommer senare även i batikmönster. Klänningen kostar 995 kr. Jättefin till sandaler i sommar.



Här är Maria igen i en kortare variant. Den här klänningen finns i vitt och marinblått och kostar 895 kr. Passar jättebra till våra leggings från Rosemunde eller som här till jeans om man vill ha en lite tuffare känsla. Har vi tur med vädret och får lite bruna ben så kanske vi törs visa bara ben i den också...



Här är jag, Gunilla, i en blus från Smirk. Även den finns i vitt och marinblått och kostar 795 kr. Har jättemycket vidd och är såå fin till smala jeans eller chinos.

Hoppas ni tycker de är lika fina som vi gör.

Vill passa på att välkomna alla till vår kundkväll på torsdag. Vi öppnar dörrarna kl 18.00 och håller på till 20.00. Vi kommer att ha massor med erbjudanden under kvällen. Hoppas vi ses!

Ha en fortsatt bra dag.

Kram Gunilla & Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela