Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Nya varor

Publicerad 2013-10-06 19:43:09 i Allmänt

Vilken härlig höst vi har och nu är det riktigt mysigt att vara inne och fixa och kura lite med tända ljus och mysiga kuddar i soffan. Vi har fått in jätte mycket fint i butiken och jag känner mig jättenöjd med höstens alla inköp och det är så roligt att så många kunder verkar gilla det också.
 
Många har frågat vad höstens trender är och jag tycker att en tydlig trend är olika metaller som koppar, mässing, guld osv. Dessa ser vi på kuddar, lyktor och lampor mm och här ser ni några exempel. Fint va...
 
 
 
Ska försöka hinna fota lite av höstens kläder som kommit också. Många fina tröjor i härliga material och flera modeller har redan sålt slut...
 
Tills vi ses igen, ha det bäst!

Kommentarer

Postat av: Nettan

Publicerad 2013-10-27 07:52:26

Vilken otroligt snygg styling! Gillar allt! Är det en Day matta? Säljer du den i butiken? Hur stor är den och vad kostar den? Tack på förhand!

Svar: Hej Nettan!Jo det är en Day Matta och vi säljer dom i butiken. Finns i olika storlekar 80x250 cm 1699 kr, 200x250 cm 3950 kr och 250x300 5650 kr. De stora mattorna tar jag hem på beställning och kommer på ca 1 vecka. Dom är jättefina!
Lantliv, Gunilla Nielsen

Postat av: marie

Publicerad 2013-11-06 17:44:47

fin soffa , är det märke fogia?

Svar: Hej Marie!Ett väldigt sent svar (hade inte sett din fråga). Ja soffan är en Alex High edition från Fogia. En riktig höjdare faktiskt!
Lantliv, Gunilla Nielsen

Postat av: Axelina

Publicerad 2014-03-11 19:52:48

Jag undrar var golvljusstaken kommer från?

Svar: Hej Axelina!Ljusstakarna kommer från Olsson & Jensen. Jättefina!
Lantliv, Gunilla Nielsen

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela