Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Nytt för hösten...

Publicerad 2012-09-11 15:29:19 i Butiken

Här kommer lite smått och gott från butiken som den ser ut just nu:) I morgon kan vi ha gjort om igen...
 
Fin fina kuddar har kommit in från Day Home och en hel del fina kläder från Rosemunde, Yours Truly och Vintage by fé. Här kommer några smakprov...

 
 
 
 
 
Har laggt ut det mesta av klädnyheterna i webbshoppen så gå gärna in och kika. Modellen vi fått "låna" är fina Karoline, tack för hjälpen;)!
 
Mera kommer under veckan...
 
Ha en skön dag!

Kommentarer

Postat av: Elin didrikson

Publicerad 2012-10-03 01:46:46

Sett att ni har tävlingen om 1000kr som slutar nu på söndag ! Sitter och kollar på eran hemsida helatiden och drömmer mig bort i alla fina saker ni har, älskar alla era saker. Det bästa är alla mysiga och otroligt fina kuddar som skulle göra sig så hemma i min stora soffa där jag har plats för massvis med kuddar .. och varför inte en ljuststake eller 2 som kan pryda sig på min bricka i fattigmansilver på vardagsrumsbordet ?
Så mycket fint.
Har alltid otur att inte vinna, men hoppas gör jag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela