Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Svampplockning

Publicerad 2011-08-21 11:33:03 i Allmänt

Hej på er kära bloggläsare. I går hade vi en riktigt bra dag. Var meningen att jag skulle vara ledig och hade planerat lite kakbak och kantarellplockning men fick hoppa in och jobba.

Det var mycket kunder i butiken och det märks att många känner för att vara inne och pyssla lite. Många köpte tyg för att sy både gardiner och kuddar och det märks att trenden går mot mer och mer tyg i gardiner med härliga tunga längder, framför allt i linne. Nu börjar även höstens mysiga tyger droppa in och vi lägger upp bilder i veckan på några av nyheterna, mycket fint har redan kommit in!

Efter en rolig arbetsdag hämtade jag yngsta sonen som åkt med mormor och morfar till sommarstugan och bjöds på grillad korv och mys kring öppna spisen. På väg hem stannade vi till och plockade kantareller, hittade en hel del faktiskt (trots ösregn) och till kvällen åt vi mumsiga kantarellmackor.





Gjorde en variant med endast smörstekta kantareller med lite lök, salt och peppar samt en gräddstuvad variant med lite timjan. Den toppade jag med färskriven parmesanost och snabbgratinerade i ugnen. Allt serverades på lantbröd som jag först rostat i ugnen med lite olivolja. Fick tom toppgodkänt av yngste sonen av varianten med grädde. Får nog bli ännu en skogstur senare idag med resten av familjen. Kanske blir det kantarellsoppa till kvällen...

Ha en fortsatt trevlig helg!

Kram Gunilla

Kommentarer

Postat av: Stina

Publicerad 2011-08-21 21:29:39

Mysigt!

Nu ser jag lite av bordet som du pratade om. Det ser ju underbart fint ut. Kram Stina

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela