Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Maffigt skåp

Publicerad 2011-07-26 21:14:06 i Allmänt

Hej alla härliga vänner! Vill sticka in med att visa vilket maffigt skåp vi fått in i butiken. Rymmer massor och är smart med vitrindel där man kan ha det fina porslinet eller böcker etc som är trevligt att ha framme och en täckt del där man kan ha allt möjligt som inte är så kul att se.



Vi har också fyllt på med nya doftpåsar. Dessa kan man ha stående som de är i tex badrum eller hall och ger en lagom fräsh doft som håller länge. De är även perfekta att lägga i garderoberna.



Återkommer igen imorgon med nya uppdateringar från butiken där duktiga Sara hjälpt till att ändra om lite när jag (Gunilla) och Maria har semester. Men trots att det är skönt med lite semester är det svårt att låta bli att åka in till butiken. Härligt med ett jobb man längtar till!!! I morgon blir det en sväng till butiken och ska bla passa på att ta lite nya bilder att visa er. Sen hoppas jag det blir lite bad och kantarellplockning om vädret tillåter...

Sommarkramar

Gunilla & Maria

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela