Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Äntligen sommar!

Publicerad 2011-06-30 18:22:59 i Allmänt

Hej alla vänner!

Nu har sommaren äntligen kommit till Leksand och vi njuter så mycket vi kan medan det varar. Hoppas ni haft en mysig midsommarhelg med trevligt sällskap och god mat för det har vi verkligen haft. Det var mycket folk i butiken under midsommarhelgen och vi fick många positiva kommentarer vilket känns jättekul!!!

Passar på att visa lite uppdateringar från butiken och bild på den härliga volangkjolen vi nämnt tidigare (ni får skynda in och prova för det är inte så många kvar)



Kjolen kostar 699 kr och finns i färgerna kitt, dimmrosa och vitt.


Lite från Bruka...



Greengate har fått ny plats. Det fina runda bordet kostar 3500 kr och vitrinskåpet 5000 kr.



Läckra väggklockor, finns även mindre att ställa på bordet.

Ha en fortsatt trevlig torsdagskväll!

Kram Gunilla & Maria

Kommentarer

Postat av: Elin Timander

Publicerad 2011-07-04 21:25:54

Hej Maria! Äntigen har jag hittat hit! Va kul att se bilder på lila Elsa (som blivit väldigt stor!) och er fina butik!! Herregud vad jag skulle vilja shoppa loss hos er! Nu kan jag följa er lte via bloggen. Hälsa familjen//Elin fr. Sollefteå

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela