Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Nya varor...

Publicerad 2011-10-13 22:04:20 i Allmänt

God kväll!

Nu har det varit lite glest mellan inläggen men det bara väller in varor varje dag. Det är som julafton varje dag med alla spännande paket som vi får öppna.

Mycket fint har kommit in och det kommer mera...

Den senaste veckan har det kommit leveranser från House Doctor, Bloomingville, Madam Stolz, fina plastmattor från Horreds och naturligtvis en av favoriterna Olsson & Jensen. Det har också kommit påfyllning med kläder från NTS.

Här kommer ett litet smakprov med bilder från butikenKrukor i två storlekar i antik silverMånga olika sorters smålyktorOj då ser ni att ljusen håller på att brinna ner...Favoritlyktan har nu även kommit in i en lite mindre storlekLite mer påfyllning av fina kuddar till soffan...Fin blus från NTS, sitter jättebra!

Hoppas få till lite mer bilder imorgon. Kanske vi kan våga oss på lite visning av de nya kläderna...

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Kram på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela