Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Vårnytt i klädgarderoben!

Publicerad 2012-02-22 22:21:48 i Allmänt

God kväll!

Här kommer ett litet urval av några av de fina tunikor och klänningar som kommit från Vintage by fé. Toppen fina i sommar med flipp floppisar eller ballerinaskor. Men tänker oss börja använda dom redan nu med jeans, en grov kofta eller skinnjacka över och kängor på fötterna och snart, snart converse...

Det är nu 3:e säsongen vi har Vintage by fé och är verkligen nöjda med deras kläder. Bra priser och de håller formen efter många tvättar.

Färgskalan är lite dovt pastelligt i grått, creme och aubergine och kan lätt piffas upp med sjalar i olika färger.


Vintage by fé















På bilderna har vi satt till de fina jackorna från NTS som har en jättebra passform och kommer att vara jättesnygg i vår med en härlig sjal till. (Vi har också fått in fräsha sjalar i våriga färger...). Jackorna finns i vitt och grått.

Vill även tipsa om den sköna koftan, som är jättefin och användbar till mycket, som vi nu har 50% rabatt på. Finns i svart och grått.

Självklart har vi även massor med härliga smycken som kan tuffa till eller göra outfitten sötare. Får nog göra ett litet inlägg med dessa senare i veckan...

Välkommen in och prova!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela