Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Vårens nyher

Publicerad 2012-03-16 17:03:33 i Allmänt

Massor av nya härliga saker har nu kommit in i butiken, härliga fräscha pasteller från Day Home, våriga väskor från Pipols Bazaar och mysiga kroppsprodukter från Lilla Bruket.

Basen i både mitt och Marias hem går i vitt och svart, men nu när det är vår känner man alltid för att plocka in lite pasteller för att mjuka upp lite. Vårens färg från Day Home är lite ljust dimmigt turkost och är verkligen jättefin (har hamnat hemma hos Maria i hennes kök och bildbevis på detta kommer senare)





I samma härliga turkosblåa färg har vi tagit en en superfin "filtkofta". Har fått uppgift på att vi är enda butiken i Dalarna som är återförsäljare för dessa och de går att beställa i ett stort antal färger i 3 olika storlekar. Vi har färgprover i butiken. Den kommer visas mycket i pressen framöver och är helt rätt i vår, sommar och höst. Perfekt på lite kyliga sommarkvällar att bara slänga på sig. Måste provas!

Under koftan skymtar en jättefin klänning från Vintage by fé. Finns i färgerna grått och cremevitt och kostar 599 kr





När det gäller kroppsprodukter har vi tagit jättehärliga produkter från Lilla Bruket. Helt ekologiska råvaror och naturliga oljor. Vi har nu testat av dem i en vecka och de är riktigt bra och doftar jättegott! Saltskrubben är så skön och man blir jättelen efter och eftersom den innehåller mycket oljor behöver man inte ens smörja in sig efter den. Maria har även testat saltbadet och det var jättehärligt det också.





Måste också visa en liten skymt av de härliga väskorna och plånböckera vi fått in från Pipols Bazaar. De är i svinnappa och är därför bra i pris för att vara helt i skinn. Väskan ligger på 999 kr och plånboken 429 kr. Min (Gunillas) favorit är den orangea och Marias är den gröna. Den kittfärgade är naturligtvis också fräsch till våren.



Vi har tyvärr inte hunnit lägga upp dessa nyheter i webbshoppen än men det går bra att ringa eller maila oss så kan vi skicka ändå.

I helgen ska vi måla om i vår klädavdelning så bilder på detta kommer om ett par dagar...

Ha en trevlig helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela