Lantliv inredning

Här kan du få inspiration med allt från tyger,smycken,väskor,kläder och mycket mer...

Tygrea!

Publicerad 2012-05-10 22:48:13 i Allmänt

Det är trögt med våren, den vill liksom inte riktigt infinna sig...

Trots detta vill vi fira lite att maj är här och har därför erbjudande på alla våra mönstrade tyger denna vecka. Tom på lördag kan du fynda alla våra tyger med mönster med 20% rabatt (finns även en del kvar till 50% rabatt). Blir vi inte lite gladare och piggare med lite nytt fint i fönstren eller varför inte sy några nya kuddar till soffan... Har du inte lust att sy själv har vi vår duktiga sömmerska Inger som kan hjälpa till!

Har även gjort om och flyttat runt på en hel del i butiken igår och idag så välkommen in och kika!

Ja ha nu hade jag tänkt lägga in lite fina bilder på hur vi fixat i butiken men datorn har visst inte lust att ladda hem några bilder idag så ni får hålla tillgodo med några bilder från tidigare...

Återkommer snart med nya fräsha!


Härliga ekologiska badprodukter från Lilla Bruket. Är superhärliga och doftar fantastiskt!



Zink och glas i alla former är alltid rätt till våren!



Härligaste klänningen/tunikan från Vintage by fé. Finns även i en fin grå färg. Kommer att bli vårens och sommarens favoritplagg!

Ha en supermysig helg!

Kramar från oss alla på Lantliv

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Lantliv, Gunilla Nielsen

Lantliv inredning är en butik på ca 200 m2 i centrala Leksand kända för vårt breda sortiment. Vi är en lifestyle butik med inredning, tyger, möbler, lampor, kläder, sjalar och smycken. Ni kan även handla via vår nätbutik. Vi syr upp gardiner och kuddar på beställning. I bloggen ska vi försöka uppdatera bilder från butiken samt visa andra förhoppningsvis inspirerande miljöer etc.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela